×

De rollen op een rij

Trainer
Als trainer werk ik praktijkgericht aan de verbetering van specifieke vaardigheden zoals effectief communiceren, samenwerken en invloedstijlen. Door je te helpen meer inzicht te krijgen in je eigen gedragsstijl en die van een ander, kan de interactie en samenwerking worden vergroot.

– Het effect van je communicatie, is het antwoord dat je krijgt. –

Trainingsacteur
Als trainingsacteur kan ik veel verschillende rollen aannemen. Ik daag uit, geef mensen inzicht in hun eigen handelen en geef ze de ruimte om te experimenteren met ander gedrag. Door concreet en met respect feedback te geven, leren deelnemers dat ze ook ander gedrag in kunnen zetten. Gedrag dat ze daarna direct in de praktijk kunnen toepassen.

– Leren door te ervaren. –

Coach
Vanuit een positieve benadering stel ik veel open vragen om tot de kern van je uitdaging te komen. Zo word jij je bewust van je waarnemingen, denkpatronen en gedrag. Omdat het allesbehalve makkelijk is om negatieve gedachten om te buigen naar positieve kansen, bied ik de nodige inzichten om de ombuiging te durven maken. Door de controle los te laten, krijgt vertrouwen de ruimte.

– Je hebt gedachten, maar je bent ze niet. –